U bent hier

Gespreksgroep 18+

Door Redactie op vr, 30/10/2015 - 20:35

Op dinsdag 13 oktober zijn we voor de eerste keer bijeengekomen in het gebouw. Samen hebben we een goede avond gehad, kennis gemaakt en gesproken over hoe we tegen het geloof aankijken. We hebben al bijzondere verhalen mogen delen over momenten waarin in we een glimp van God konden zien. Aan het eind zijn wij tot de conclusie gekomen dat we allemaal wel geloven dat er ‘iets’ is, maar wat dat dan is weten we niet helemaal zeker. Maar we willen wel op zoek, op zoek naar God.

In Jeremia 29:13,14a staat het volgende: ‘jullie zullen Mij zoeken en ook vinden, als jullie Mij tenminste met hart en ziel zoeken. Ik zal me door jullie laten vinden.’

Deze tekst hebben we gelezen. Zoals een vader die met zijn kinderen verstoppertje speelt en zich ook altijd zal laten vinden door zijn kinderen. Zo lijkt het soms of God verstoppertje speelt met ons, weten we soms niet waar Hij is, maar Hij zal zich altijd laten vinden. Met die belofte in het hoofd gaan we met elkaar op zoek.

Op dinsdag 10 november zoeken we verder. Wil je mee op deze zoektocht dan ben je van harte welkom vanaf 20.00 uur in het gebouw.

Hartelijke groet,
Theun van der Velde